Archive for the ‘Plasztikai sebészet’ Category

Mi történik a hair transplant után?

Hajbeültetés kedvező áron

Hajbeültetés kedvező áron

Sok klinika van úgy, hogy a hajbeültetés után ad egy útmutatót a páciensnek és ezzel elvégzettnek tekinti a dolgot. Fontos azonban tudni a hair transplant eljárás után történő dolgokról és elvégzendő feladatokról is annak érdekében, hogy minden rendben legyen és az újonnan kapott tincsek sokáig tündökölhessenek.

Nos, a procedúra az előzőekben említettekhez hasonló módon folytatódik, tehát egy nagyon részletes útmutatót fog kapni a páciens, hogy mit szabad és mitől kell egy kis ideig óvakodnia.

(tovább…)

Plasztikai sebészet árak 2019-ben

A drfalus.hu oldalon többet megtudhat az árakról

A drfalus.hu oldalon többet megtudhat az árakról

Általában, ha plasztikai műtétről van szó, akkor az emberek többsége két dologra szokott gondolni: nagy keblekre és még nagyobb árakra. Nyilván mindennek megvan az ára, de nem szabad az előítéletekre felülni. Előnyösebb biztos helyről informálódni. Az olyan oldalakon, mint a drfalus.hu megnézheti, hogy jelenleg hol mozognak a plasztikai sebészet árak. Biztosan sokszor hallották már azt a lassan közhelynek számító kijelentést, hogy a szépségért meg kell szenvedni.

Nos, van benne valami igazság, azonban ilyen jellegű beavatkozásra csakis akkor szabad és kell vállalkozni, ha valaki önszántából és nem mások ösztökélésére szánja rá magát. Kétségtelen, hogy egy ilyen beavatkozás hatalmasat dobhat a hölgyek önbecsülésén és magabiztosságán, azonban mielőtt belevágnának nem árt körültekintően tájékozódni mindarról, amivel jár egy ilyen műtét. Eléggé kellemetlen lehet, ha valaki csak a barátja vagy férje miatt vág bele az egészbe, csak mert úgy gondolja, hogy így majd sokkal jobban tetszik neki, de valahol félúton megszakad a kapcsolat. (tovább…)