Hajbeültetés kedvező áron
Hajbeültetés kedvező áron

Sok klinika van úgy, hogy a hajbeültetés után ad egy útmutatót a páciensnek és ezzel elvégzettnek tekinti a dolgot. Fontos azonban tudni a hair transplant eljárás után történő dolgokról és elvégzendő feladatokról is annak érdekében, hogy minden rendben legyen és az újonnan kapott tincsek sokáig tündökölhessenek.

Nos, a procedúra az előzőekben említettekhez hasonló módon folytatódik, tehát egy nagyon részletes útmutatót fog kapni a páciens, hogy mit szabad és mitől kell egy kis ideig óvakodnia.

Azonban a történet itt nem áll meg, ugyanis a hair transplant csak akkor lehet hosszútávon is eredményes és tartós hatású, ha folyamatosan figyelemmel van kísérve, méghozzá egy orvos által.

Nyilván nem azt jelenti, hogy életünk végéig kell majd a doktorhoz rohangálni, csupán annyiról van szó, hogy egy meghatározott ideig, bizonyos időközönként el kell menni felülvizsgálatra. Ilyenkor az orvos megkérdezi, hogy tapasztalt-e bármi problémát vagy furcsaságot és vet néhány gyors pillantást a hair transplant eredményére.