Archive for the ‘Oktatés’ Category

A nyelviskola Budapest városában bárkinek elérhető

Nyelviskola Budapest

Egyedi, személyre szabott oktatással működnek az intézmények. A nyelviskola Budapest területén minden tanulni vágyót szeretettel vár. Ha úgy érzi, hogy Önnek itt a helye, akkor bátran jelentkezzen! Ezt kétféle módon teheti meg. Lehetősége van online vagy személyesen is beiratkozni, ezután ki kell majd töltenie egy kérdőívet. (tovább…)

Fegyvervizsga fegyveres szolgálathoz

Fegyvervizsga fegyverviseléshez

Fegyvervizsga fegyverviseléshez

A hagyományos személy és vagyonőri képzés, régen biztonsági őr tanfolyam, nem jogosít fel fegyveres szolgálatra. Ahhoz, hogy olyan helyeken is el lehessen helyezkedni, ahol fegyverviselés és használat is szükséges, fegyvervizsga letételére van szükség.

A fegyverhasználat felelősségteljes dolog, akár életek is múlhatnak rajta, még ártatlan életek is, ha nem megfelelően vannak alkalmazva. Ezért nem mindegy, hogy hol vesz részt a fegyvervizsga elvégzéséhez szükséges oktatáson. (tovább…)

Ingyenesen letölthető angol feladatok mobilra

Angol feladatok mobilra

Angol feladatok mobilra

Az iskola vagy a munka mellett nehéz újra belevágni a nyelvtanulásba. Az iskolai módszereknek köszönhetően sokaknak ez egyenlő a magolással. Az angol feladatok megoldása az emlékeinkben csak unalmas és fárasztó teher. Ha mégis úgy érzed, hogy belevágsz az önálló tanulásba, akkor ismerd meg mobilalkalmazásunkat! Az egyik nagy előnye a mobiltelefonos nyelvtanulásnak, hogy az angolozásnak bármikor neki tudsz állni. Itt az idődet valóban te osztod be, és a saját tempódban tudsz haladni. (tovább…)