Archive for the ‘Miss Universe’ Category

Miss Universe, Japán már választott!

Miss Universe 2010

Miss Universe 2010

Ebben az évben sem maradhat el a legnagyobb nemzetközi szépségverseny, amire Magyarországról is szoktak érkezni résztvevők. Most viszont, a frissen megválasztott Keiko Tsuji van a középpontban, aki Japánt fogja képviselni idén a Miss Universe nevű versenyen. A döntőre már több mint húsz ország kiválasztotta a képviselőjét, így Japán is március 18-án. A Miss Universe Japán döntőjét ebben az évben a Chinzanso Hotelben rendezték meg. A győztes Keiko nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen számára a Miss Nagasaki 2014 regionális verseny volt az első, amelyen indult és meg is nyerte azt. Hamarosan ez a húsz éves lány, aki talán legszebb és legemlékezetesebb napjait éli Brazíliába fog utazni, hogy ott képviselje az országát a Miss Universe nemzetközi versenyen. (tovább…)

Miss Universe szépségverseny

Miss Universe, 2012

Miss Universe, 2012

Szép nők és szép férfiak szép számmal vannak a világban, mégis a szépségversenyeket általában nőknek szokták rendezni. Ezt nem tudni pontosan, hogy miért alakult így ki, de nem is ezen van a fő hangsúly. Mi magyarok, büszkék vagyunk a nőinkre, ha lehet ezt így mondani és versenyeket is szervezünk nekik, ahová jelentkeznek is szép számmal. Eleinte csak országon belül indítottunk versenyzőket, de ma már nemzetközi versenyekre is eljárnak a lányaink. Egész pontosan az, aki megnyeri a Miss Universe Hungary címet. A Miss Universe versenyen 1992-óta képviseltetjük hát magunkat, ekkor Patkó Dóra Thaiföldön képviselte hazánkat. (tovább…)

Leila Lopes Miss Universe 2011 – Angola

Idei Miss Universe címet Leila Lopes nyerte el, Angola színeiben. Gratulálunk!
Lipcsei Bettának nem sikerült bejutnia a legjobb 16 közé.

Miss Universe 2011 – Lipcsei Betta bemutatkozója

Miss Universe 2011 – Fürdőruhás bemutató

Miss Universe 2011 – egyik legszexibb pontjának számít a fürdőruhás bemutató. Lipcsei Betta bevonulása nagyon csábosra sikeredett!

Miss Universe 2011 – Estélyi ruhás felvonulás

Miss Universe 2011 – egyik legfontosabb pontja az estélyi ruhás felvonulás. Lipcsei Betta ruháját Makány Márta tervezte!

Miss Universe 2011 – Preliminary competition

Miss Universe 2011 Preliminary competition annyit jelent, hogy elő verseny, prezentáció, ahol mind a 89 versenyző végigvonul a zsűri előtt bikiniben, majd estélyi ruhában.

A Szépségkirálynő nyertesei ma reggel a Mokkában meséltek élményeikről és terveikről

Forrás: www.tv2.hu

Szépségkirálynő 2011 – Eredményhirdetés

Ma este fény derült arra, hogy ki az három lány, akinek a fején ott csillogott a díszes korona.
Az idei Szépségkirálynő választás eredményei: Miss World Hungary 2011, azaz a Szépségkirálynő Szunai Linda lett, a Miss Universe koronáját Lipcsei Betta kapta, így ő Miss Universe Hungary 2011, Miss Earth Hungary pedig Szabó Dóra lett az idén, a közönségdíjas Miss Continental pedig Weisz Fanni lett.

Forrás: www.tv2.hu


468×60

Két napig tartott a Szépségkirálynő jelöltek kiválasztása

A szépségkirálynő választásra több mint két ezer lány jelentkezett. Az első két napos castingra 800 lányt hívtak vissza. Tegnapi nap folyamán 40-et válogattak ki a zsűri tagok, akik tovább jutottak a következő válogatóra. Hajdú Péter csak a lányok külsejét nézte. Schobert Norbert hasznos tanácsokat adott a jelentkezőknek. Kasza Tibor a mindig is csípős megjegyzéseit most sem hagyta otthon, így keményen osztotta a lányokat. Andy Vajna, mint a zsűri elnöke, igencsak szemügyre vette a szebbnél szebb lányokat. Megjelent Hajdú-Sarka Kata is, aki pillanatok alatt felkészítette a lányokat, hogyan kell megjelenniük és végig menniük a kisebb kifutón. Azt, hogy kik jutottak tovább, egyelőre nem lehetett tudni. A mai nap folyamán megtudjuk, hogy kik azok a szerencsés lányok, akik indulnak az egy hetes felkészítő táborba.

Forrás: www.velvet.hu

A Szépségkirálynő 2011 - Casting

A Szépségkirálynő 2011 - Casting