Archive for the ‘Miss Hungary’ Category

Miss Hungary, Miss international Hungary

Miss Hungary 1936

Miss Hungary 1936

 

Egy nő életében nem lehet annál nagyobb elismerés semmi, mint az, amikor megmondják neki, hogy szép, hát még akkor, hogyha ezt nem csak egy ember mondja, hanem mondjuk egy egész ország. Bizony hazánkban is vannak olyan nők, akikről milliók gondolják úgy, hogy igazán szép és méltó módon képviselheti az országot külföldön. Erről szól a Miss Hungary is. Ezt a versenyt Magyarországon nagyon korán, már 1929-ben rendezték meg először. Az akkori győztes Simon Böske lett, egy keszthelyi orvos leánya, aki ugyanabban az évben képviselhette Magyarországot tizenhét ország versenyzője között és elnyerte a Miss Európa címet is. Ezt követően Böske azt mondta egy interjúban, hogy sem címlapra nem kívánkozik, sem színpadra nem akar menni, hanem bizony férjhez szeretne menni álmai férfijához, egy csinos, intelligens, vagyonos fiúhoz, éppen úgy, ahogy ez kedvenc regényeiben is lenni szokott. (tovább…)

Miss Universe 2011 – Lipcsei Betta bemutatkozója

Szépségkirálynő After party

Szerencsehozó szépségpötty a Szépségkirálynő arcán

Különleges szépségpötty van Szunai Linda arcán, amit lehetne akár szépséghibának is tekinteni, de erről szó sincs. Habár Linda beismeri, hogy megfordult a fejébe, hogy leszedeti, de mindig meggondolta magát.
Forrás: www.tv2.hu

A Szépségkirálynő nyertesei ma reggel a Mokkában meséltek élményeikről és terveikről

Forrás: www.tv2.hu

Szépségkirálynő 2011 – Eredményhirdetés

Ma este fény derült arra, hogy ki az három lány, akinek a fején ott csillogott a díszes korona.
Az idei Szépségkirálynő választás eredményei: Miss World Hungary 2011, azaz a Szépségkirálynő Szunai Linda lett, a Miss Universe koronáját Lipcsei Betta kapta, így ő Miss Universe Hungary 2011, Miss Earth Hungary pedig Szabó Dóra lett az idén, a közönségdíjas Miss Continental pedig Weisz Fanni lett.

Forrás: www.tv2.hu


468×60

Élő közvetítés a Szépségkirálynő backstage-ből

Már csak szűk egy óra és indul a 2011-es Szépségkirálynő választás.
A TV2 idén először online internetes közvetítéssel kedveskedik mindazok számára, akik nem tudják a televízión keresztül nézni.
Sok sikert kívánunk a lányoknak!

Forrás: www.tv2.hu

Gyémántok csillognak a szépségkirálynő jelölteken

Már csak egyet kell aludni és kezdődik a szépségkirálynő ceremónia! A lányok nagyon izgatottak. Folynak a háttérben a próbák, a készülődések.
Ennek köszönhetően nem maradhat el a pompás megjelenés, amit kisebb-nagyobb gyémánt ékszerekkel fogják megkoronázni.
Az első három lány ajándék gyémánt ékszert nyer.
Forrás: www.tv2.hu

A Szépségkirálynő – Közönségdíj szavazás

Szavazza meg, ki legyen az idei A Szépségkirálynő verseny közönségdíjas szépsége, aki képviselheti Magyarországot a Miss Intercontinental nemzetközi versenyen, amely 2011. október 7-én kerül megrendezésre a spanyolországi Alicante-ban.
A TV2 oldalán megtalálod a szépségkirálynő jelöltekhez tartozó elérhetőségeket.
Szavazz kedvencedre!

Forrás: www.tv2.hu

Már csak pár nap és kezdődik a Szépségkirálynő választás

Nagy a készülődés a Szépségkirálynő produkció körül. Már csak pár nap és kiderül, hogy kik azok a szerencsés lányok, akik képviselhetik hazánkat a nívós szépségkirálynő választásokon.

Forrás: www.tv2.hu