Archive for the ‘Miss USA’ Category

Miss USA, általános tudnivalók

Miss USA 2008

Miss USA 2008

A legtöbb embernek egy szépségversenyről az a kialakított képe, amit a televízióban, vagy esetleg élőben megtapasztalt egy versenyen. Ezek a kialakított képek legtöbbször hibásak, hiszen maga a szépségverseny nemcsak annyiból áll, amennyit a színpadon látunk. A verseny maga csak olyan, mint az elkészült étel, már csak enni kell és értékelni. De előtte azt meg is kellett főzze valaki. A Miss USA szépségversenyt 1952 óta rendezik meg és ennek a győztese a Miss Universe szépségversenyen vesz majd részt. Visszatérve tehát a felkészülésre és a szabályokra, a Miss USA nevű szépségversenyen is szigorú szabályoknak kell megfeleljenek a résztvevők. (tovább…)

A Miss USA szépségverseny a tét!

Miss California USA, 2012

Miss California USA, 2012

A kitartó munka mindig meghozza a várt eredményt. Így van ez mindenhol az életben, legyen szó komoly fizikai megerőltetésről, vagy esetleg szellemi fejlődésről. Mindenből annyit kapunk vissza, amennyi energiát belefektettünk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Miss Usa 2008-as nyertese, aki hosszú évek munkájával és rengeteg kitartásával érte el ezt az eredményt.

Ebbe a magas szintű versenybe a bekerülés nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Lényege, hogy az Egyesült Államokban minden állam döntőt rendez és az ott nyertes lány bekerül az országos döntőbe. Ám az államok által megszervezett döntőkbe sem az utcáról kerülnek be a lányok, hanem az előtte, megyék szintjén megrendezett szépségversenyek győztesei kerülnek be az állami versenybe. (tovább…)

Miss USA 2009. – Kristen Dalton

Miss USA 2009. - Kristen Dalton

Miss USA 2009. – Kristen Dalton

Április 19-én Las Vegasban megválasztották a 2009-es Miss USA-t. A győztes a lépen látható szőke szépség lett, aki egyébként Észak Carolona szépeként került az Egyesült Államok szépségversenyének döntőjébe. Udvarhölgyei pedig Miss California Carrie Prejeant, és Miss Arizona Alicia-Monique Blanco lettek. Miss USA egy new york-i apartman egy éves használatát, két évet a filmakadémián és egy titkos összegű fizetést nyert szépségével. Kristen indulhat az USA képviseletében az idén a Bahamákon megrendezésre kerülő Miss Universe 2009 szépségversenyen.
A videón megtekinthető a legszebbnek ítélt öt lány bikinis bemutatója. A bikiniket egyébként Jessica Simpson tervezte.

[hana-flv-player video='/vid/missusa.flv' /]