A zuhanyszűrő igazán jó
A zuhanyszűrő igazán jó

A háztartásokban bizony a tiszta víz elengedhetetlen a mindennapi komfortos életvitelhez, hiszen a napi folyadékbevitel mellett főzni és tisztálkodni is kell. A zuhanyszűrő azoknak a családoknak ajánlott, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek.

Ez a szerkezet képes kiszűrni a káros anyagok mellett a klórt is, igaz ez utóbbit 91%-ban, de ez is igencsak elképesztő. A klór sok negatív hatást gyakorolhat a bőrre, ami egyéb kellemetlenségeket is okozhat, így nemcsak kiszáradást, hanem esetleg viszketést is. A zuhanyszűrő működése tökéletes bármekkora vízhozam mellett, ezért Ön nem kell aggódjon azért, hogy esetleg a mindennapos használat meghibásodást okozna a készülékben. Ez a nagyszerű szerkezet megvásárolható a www.bolthely.hu weboldalon.

Ha Ön esetleg azt tapasztalná, hogy a zuhanyszűrő nem válik be valamilyen oknál fogva, akkor csak küldje vissza a szerkezetet, és visszakapja a pénzét, ez a garancia 90 napig érvényes. Az Aquasana által gyártott zuhanyszűrő kétlépcsős szűrést alkalmaz, ami nemcsak a klórt, hanem egyéb, az emberi szervezetre káros anyagokat is kiszűri.