Xps lap ragasztó

Az otthoni felújítások során érdemes odafigyelni az első osztályú anyagminőségre, hiszen nem mindegy, hogy a számunkra fontos tárgyakat és felületeket milyen termékekkel ápoljuk és csinosítjuk.

A lakásunk megfelelő hang- és hőszigetelését semmiképpen sem érdemes a véletlenre bízni, így, ha az expandált polisztirol hőszigetelőlap mellett szavazunk, akkor azokat csak a kiváló minőségű XPS lap ragasztó alkalmazásával illeszthetjük össze. A homlokzat hőszigetelése így biztosított, ami nemcsak gazdaságos módszer, de műszaki aspektusból is remek választás. A végeredmény, vagyis a végső színárnyalat teljes mértékben az egyéni ízlésvilág függvénye, hiszen az említett ragasztó nemcsak struktúráját tekintve rendelkezik széles kínálattal, de a színvilágát nézve is.

A grafit alapú lapok vagy az üvegszövet beágyazásához is elengedhetetlenül hasznos termék. Az XPS lap ragasztó burkolóanyag egyaránt alkalmas kül- és beltéri rögzítésekhez is. Azonban felhasználása a homlokzati ragasztásokra a legalkalmasabb.