Wilo Yonos Pico 251-6
Wilo Yonos Pico 251-6

A keringető szivattyú ezen típusa alkalmazható meleg vizes fűtések, klímaberendezések, valamint ipari keringető berendezésekhez is. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 nedves tengelyű termék, ami menetes csatlakozást biztosít. A termék EC motorral és beépített elektronikus teljesítményszabályozással rendelkezik. A szivattyú nagy hatásfokot képes biztosítani, elektronikusan szabályozható.

A termék családi és ikerházakhoz készült, továbbá 2-6 lakásos társasházakhoz is bátran alkalmazható. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 beépített motorvédelemmel van ellátva, légtelenítési funkciót biztosít.

Rugalmasan beépíthető, egyszerűen alkalmazható szerkezet, ami kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A keringető szivattyú rendkívül magas indítónyomatékkal rendelkezik, így az elindulás biztossá válik. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 LED kijelzővel van ellátva, ami biztosítja a könnyed használatot. A termék egyéb tulajdonságait egy részletes táblázatban olvashatják el az érdeklődők. Megtekinthető, hogy mekkora hőmérsékletű lehet a szállított közeg, miként csatlakoztatható, illetve hány bar nyomást bír el maximum.