Masszázsolaj
Masszázsolaj

A wellness egy újabb kifejezés, ami a testi-lelki lazítást jelenti. Aki már kipróbálta, esküszik rá, aki még nem, ne hagyja ki. Már néhány ilyen nap után újjászületünk. A lazítás része lehet a masszázs is, amelynek nélkülözhetetlen kelléke a wellness masszázsolaj.

Ezekre az olajokra jellemző, hogy egy bázisolajba növényi eredetű aromaolaj kerül, ami minden esetben kivált egy hatást. Attól függ, hogy relaxálni vagy frissülni szeretnénk. Hiszen minden wellness masszázsolaj hatása attól függ, hogy milyen aromaolaj vagy ezek keveréke kerül egy hidegen sajtot bázisolajba.

A bázisolajok lehetnek szezám, olíva, avokádó, kukoricacsíra vagy egyéb, hideg sajtolással készült olajok. Ezek mind kitűnő bőrápolók, az aromaolaj pedig a hatást adja. Webáruházunk különféle kiszerelésben és összetételben kínál wellness masszázsolajokat.

Masszőrök is gyakran vásárolnak nálunk, mivel nagy kiszerelésben is kaphatóak termékeink. Jelenleg tízfajta olajunk van, és ezek mindegyike megtalálható 200 és 1000 ml-es kiszerelésben is.