Ez az építkezési forma egyre népszerűbbnek számít, a minőségi kivitelezésnek és a költséghatékonyságnak köszönhetően. A megtakarítás szó szerint már az alapoknál kezdődik.

A moduláris ház nem igényel betonból alapozást, ami egyfelől tetemes költségeket emészthet fel az alapterülettől és a szintek számától függően, másfelől rengeteg időt spórolhatunk meg a nélkülözésével.

Ebből következik, hogy a moduláris ház a későbbiekben ugyanilyen egyszerűen bővíthető. Sőt, ha úgy tetszik, akár egy bérelt területen is összeállítható, majd a későbbiekben elszállítható máshová. Számos lehetőség áll a rendelkezésünkre a moduláris ház esetében, ami sokaknak előnyt jelenthet.

Családoknak, óvodáknak, irodai munka tekintetében is remek megoldást nyújtanak a moduláris házak. A GST a tervezéstől kezdve egészen a kivitelezésig, mindenben segít az ügyfeleknek a saját elképzeléseik szerint. Ennek köszönhetően teljesen személyre szabott, színvonalas megoldások születhetnek. A magas minőségre a 20 éves szakmai tapasztalat a garancia