Még néhány hét és máris itt a fűtési szezon. Sokan szeretik elhanyagolni a fontos munkálatokat és csak az utolsó pillanatban kapnak észbe. Amennyiben most jut eszünkbe, hogy valamelyik konvektor alkatrész tönkrement a nyár elején, akkor még nincs késő cselekedni. A komfortszerelvenyshop.hu oldalon könnyedén megtaláljuk a megfelelő kiegészítőt és néhány kattintással elvégezhető a megrendelése.

A gyors kiszállítást követően pedig következhet a beszerelés. Természetesen a konvektor alkatrész szakszerű helyreillesztése már a mesterember feladata. Legyen az egy rugó, elektróda, tömítés, csavar vagy termosztát, egy helyen mindent megkapunk. Miért érdemes ezen kiegészítőkben gondolkodni?

Amikor elromlik a konvektor vagy csökken a hatásfoka, nem feltétlenül kell máris egy teljesen újban gondolkodni. A nagyobb kiadás elég komolyan megterhelheti a családi kasszát és idegeskedést szülhet. Ezzel szemben, a konvektor alkatrész csupán néhány 1000 Forintba kerül összesen, még szervizeléssel együtt is. Egyszerűen kiszámítható, hogy melyik esetben járunk jobban.