Felépítmény alkatrészek

Még van néhány hét, amíg végleg beköszönt a rossz idő, és már nem igazán éri meg kimozdulni otthonról. Használjuk ki a lehetőséget, és induljunk neki a természetnek! Mielőtt azonban ezt tennénk, a felépítmény alkatrészek kerüljenek a helyükre, hogy megkönnyítsék az utazást. Megesik, hogy olyan jó ajánlatot kapunk egy platós terepjáróra, amit nem lehet visszautasítani, még akkor sem, ha valójában fedett rakterűre vágytunk.

Nincs veszve semmi, mert online utólag is megvásárolhatók a felépítmény alkatrészek, amelyek olyan egyedi hatást keltenek a felszerelést követően, mintha gyárilag lettek volna felhelyezve. Elsősorban nagyon masszívak és designosak a sötétített üvegekkel. Az extra szellőzés végett ugyanakkor az első ablak nyitható.

A csomagoknak nem esik semmi bajuk, mert a tartós alapanyagból gyártott felépítmény alkatrészek ezt nem engedik meg. Előre felhelyezett tömítés van jelen a biztos vízzáróság érdekében, és további nagy előny, hogy minden fúrás nélkül, egyszerűen felszerelhető az egész felépítmény. További kiegészítők is kaphatók.