Egy jól kiválasztott mozgásformával, mint amilyen az Aviva módszer, beindíthatjuk a szervezetünk öngyógyító folyamatait, ami a problémák megoldásában hatékonyabb lehet bármiféle orvosi terápiánál. Ez a metódus már rengeteg embernek segített, nőknél a hormonális gondok megoldásában, férfiaknál pedig a potencia- és prosztataproblémák esetében.

A valtozasmuhely.hu weboldalon több pozitív véleményt is olvashatsz az Aviva torna gyakorlatokról. Érdemes tájékozódnod ezekről és a legjobban úgy tudsz egy véleményt alkotni, ha mások tapasztalatait ismered meg. Az Aviva torna nem más, mint egy olyan mozgásforma, ami az úgynevezett dolgozó zóna működését befolyásolja.

Speciális beszorító és ellazító gyakorlatai által, combközéptől köldökig felserkenti a vérkeringést, közben pedig aktiválja a fontos belső elválasztású mirigyeket. Tulajdonképpen ez dinamikus medencebillentésekkel, csípőforgatásokkal, illetve az akupresszúrás pontok aktív masszírozásával érhető el. De nézzük, mire jó a rendszeresen elvégzett Aviva torna! Először is azért, mert egyensúlyba hozza a hormonháztartást, de nagyon hasznosnak bizonyul pajzsmirigy alul- és túlműködés esetén, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, ciklus rendezésére, petefészekciszta, policisztás ovárium szindróma (PCOS), mióma, polip vagy klimax szimptómáinak enyhítésére egyaránt.

Az Aviva torna peteérés elősegítésére, ovuláció serkentésére is ideális. Ez jó hír olyan házaspároknak, akik hiába várják a gyermekáldást. Sokan értek már el ezzel a módszerrel jó eredményt és meg is írták, amit ajánlott elolvasnod. Ezek a vélemények erőt és reményt adnak arra, hogy a gondjaid megszűnjenek, ha ezeket a tornagyakorlatokat rendszeresen fogod végezni.

Bár jelenleg csak online tanfolyamok tarthatóak, a koronavírus okozta világjárvány terjedésének megakadályozása érdekében hozott intézkedéseknek megfelelően, ez nem jelenthet akadályt. Sőt, így minden résztvevő a saját otthonában, megszokott környezetében tanulhatja meg és végezheti el a hasznos tornagyakorlatokat.