Tosot klíma
Tosot klíma

A légkondicionálókat arra találták fel, hogy zárt térben mesterséges hőmérsékletet hozzanak létre, általában a kinti hőmérsékletnél alacsonyabb elérése érdekében használják. Viszont a Tosot klíma fűteni is képes, így nemcsak nyáron segít a hőség ellen, hanem télen szintén használható, akár a -15 Celsius hidegben is működőképes.

A Tosot klíma összeállításánál rendkívül fontos szerepet kaptak a vásárlói igények, ezért rengeteg kényelmi funkcióval van felszerelve, mint például az automata üzemmód, intelligens előhűtés, WiFi vezérlés, időzítő és az I Feel, ami azt jelenti, hogy a központi egység képes érzékelni a levegő hőmérsékletet a távirányító közelében.

Cold Plasma szűrővel van ellátva, ami az egyik legjobb a baktériumok és vírusok ellen, szóval allergiában és légúti betegségben szenvedőknek is megfelelő ez a készülék. A légkondicionálót alacsony fogyasztás jellemzi, valamint használat közben rendkívül halk. Kijelenthető, hogy a Tosot klíma modern, korszerű felszereltséggel ellátott légkondi.