Toll emblémázás
Toll emblémázás

Az írószerek koronázatlan királya a toll, ami a mai modern, számítógépek irányította világában is roppant előkelő helyet foglal el az irodai munkások szívében.

Tollból sohasem elég, hiszen apróbb méretüknek köszönhetően, az íróeszközök ezen típusa könnyen elkallódik. A toll emblémázás azon cégtulajdonosoknak nyújt remek lehetőséget, akik szeretnék valami igazán hasznossal és praktikussal meglepni a szorgalmas, lojális alkalmazottaikat.

A reklámajándékok személyre szabásának módjai között a toll emblémázás örvend a legnagyobb népszerűségnek, amin nem is lehet csodálkozni, hiszen az említett procedúra során, a legegyszerűbb írószerből is egyedi, különleges és esztétikus változatot hozhatunk létre.

Az ily módon egyedivé varázsolt használati tárgy a cég fő mottóját vagy a tevékenységi körét is propagálhatja, ezért a leendő ügyfeleinek is nyugodtan ajándékozhat. A toll emblémázás remek módja a reklámnak, mellette pedig motiváló erővel is bír, sőt, az üzleti kapcsolatokat is nagyszerűen erősíti.