Rewlex távirányító

Amikor elhatározzuk, hogy beszereljük az elektromos kapunyitót, tisztában kell lennünk azzal, hogy az alap szett mellett, kiegészítőket is kell venni. A kapunyitó vezérlés a szaküzletekben többféle technikai tudással kapható, így például a kétszárnyas típushoz, a tolóhoz, garázshoz, redőnyhöz, stb. A door-system.hu webáruházban megvásárolható például analóg vezérléshez, kiskapuhoz és beépített vevővel is.

Ennek a szerkezetnek a vásárlásánál fontosak az olyan szempontok, mint a motor kimeneti feszültsége, terhelhetősége vagy a kiegészítő eszközök. A kapunyitó vezérlés igen praktikus részét képezi a kaputechnikának. Olyankor van szükség erre az eszközre, amikor szeretnénk eleget tenni a plusz kényelmi és biztonsági szempontoknak. Ezek közé tartozik az automata zárás, lassítás, gyorsítás vagy az elakadás érzékelés. A kapunyitó vezérlés az olyan kapunyitó kiegészítők közé tartozik, mint a fogasléc, a fotocella vagy a villogólámpa. A már említett online boltban többféle kivitelben és most még kitűnő áron megvásárolható. Ha már rendelkezünk elektromos kapuval, akkor természetesen elengedhetetlen a távirányító. A Rewlex márka Magyarországon is meglehetősen elterjedt a kaputechnika terén. Éppen ezért, a Rewlex távirányító keresettnek számít. Mielőtt kapu távirányítót vásárol az ember, érdemes tudnia néhány dolgot. A kaput működtető motorok leggyakrabban használt alkatrészei a távkapcsolók. Használatuk során sokszor leesnek, elrepednek, lekopnak a feliratai, működésképtelenné válnak.

Ilyen esetben szükséges lehet a csere. Minden esetben a rádióvevő határozza meg, hogy milyen távirányító jelét képes fogadni. A Door System online boltjában kapható SW4 4, RS1 1 és RS1 2 csatornás ugrókódos Rewlex távirányító. Arról minden esetben érdemes szakembert megkérdezni, hogy melyik megoldást ajánlja, ugyanakkor a saját pénztárcánkat is érdemes felmérni a választás előtt. Amennyiben ez megtörtént, rendeljen a webáruházunkból bizalommal kapu távirányítót is és könnyítse meg a mindennapokat!