Rágcsálóirtó

Nagyon idegesítő helyzet, ha megjelennek a rágcsálók a lakásban, nem kis bosszúságot és jelentős kárt okozva ezzel. Mivel nem könnyű elzavarni, a legkényelmesebb dolog amit tehet, ha rágcsálóirtó alkalmazásához folyamodik. Ezzel a módszerrel gyorsan és látványosan megszabadulhat a betolakodó állatoktól.

Mivel nemcsak élelmet rágcsálnak meg, hanem mindent és még az ürülékükkel is szennyeznek, a rágcsálóirtó eszközöknek nagy hasznát tudja majd venni. Sok módszer közül választhat, a helyzetnek megfelelően, mint egérfogó ragasztó, rágcsálóirtó pép, karbid granulátum, füstpatron, különböző egéretető dobozok. A

z egérfogók lehetnek fémből, amiből akadnak extra erősek is, de van kosaras vagy műanyag típus is. Ne hagyja, hogy elszaporodjanak a kártevők, hanem előzze meg a kellemetlen helyzeteket és pusztítsa el őket a rágcsálóirtó segítségével! Sokkal nyugodtabban fog majd aludni, ha tudja, hogy megszabadult tőlük, így nem fognak több kárt okozni és az ürülékükkel sem fogják szennyezni a környezetét.