Gyakran látunk fiatal lányokat, akik még télen is rövid trikókat viselnek, kint van a hasuk, a derekuk, hideg padlóra vagy székre ülnek, röviden: nem vigyáznak az egészségükre. Ennek a viselkedésnek pedig előbb vagy utóbb megérkezik a hatása, sajnos sokszor a meddőség formájában. A valtozasmuhely.hu-n bővebben is olvashatsz az Aviva torna lehetséges pozitív hatásairól.

Az Aviva módszer megoldást kínál például az említett problémára is, vagyis az úgynevezett hideg méh állapotára, ami okozza leggyakrabban a gyermektelenséget. Ez alapvetőleg azt jelenti, hogy nem megfelelő a keringés az alhasi részben, így csökken a méh hőfoka is. Mindenki tudja, hogy testünk azon területein, ahol nincs megfelelő vérellátás, előbb-utóbb gondok jelentkeznek. Azoknak, akik babát szeretnének, nagyon fontos, hogy helyrehozzák az alhasi részükben a vérellátást.

Ahhoz ugyanis, hogy a petesejt megtapadhasson a méhfalon, optimális hőmérsékletnek kell lennie a méhben. A hideg méh több ok miatt is kialakulhat. Az egyik a már említett külső hideg, de a belső hideg ugyanilyen gondot okozhat. Ez a hideg italok fogyasztása által, illetve a túl kevés Yang energia miatt alakulhat ki. A stressz, a túlzott aggódás, az idegesség miatt szintén keringési zavarok alakulhatnak ki a szervezetben. Továbbá, az életmód miatt is megjelenhet a hideg méh állapota. Ha naponta 8-10 órát számítógép előtt ülünk, akkor az alhasi szerveink pont ennyi ideig nyomódva vannak, tehát ezeken a területeken nem megfelelő a vérkeringés.

Vannak különböző mozgásformák, sokan mondhatnák, hogy ők rendszeresen tornáznak, viszont ha nem a megfelelőt választják, nem érnek el vele sokat. Rengeteg nő jár aerobic tornára, azonban ennek mozdulatai a végtagokba pumpálják a vért, nem pedig az alhasba. Ezért érdemesebb az Aviva torna mellett döntened, ha már egy ideje próbálkoztok a teherbeeséssel, de nem jártok sikerrel. A módszer vérkeringést fokozó hatása nagymértékben javítja a szaporító szervek működését. Ráadásul nemcsak a nők, hanem a férfiak esetében is, emiatt jó, ha a pároddal együtt végzitek az Aviva tornát.