Előfordul, hogy amikor egy bútordarabot át akarunk szállítani egyik helyről a másikra, azzal szembesülünk, hogy az túl méretes, ezért nem fér be a gépjárműbe.

Mivel így megsérülhet, ráadásul veszélyt jelent a közlekedésre is, ha nem szabályszerűen szállítjuk, a tehertaxi szolgáltatást érdemes igénybe vennünk. A bútorokat, különféle ingóságokat teljes biztonságban tudhatjuk, ha a Tutiteher cég munkatársaira bízzuk.

Profi, megbízható csapat, ráadásul minőségi járművekkel dolgozik annak érdekében, hogy a szállítás garantáltan sikeres lehessen. Rendelkezésre áll a tehertaxi egy-két bútordarab fuvarozásának érdekében is.

Ha súlyos, méretes bútorokat kell átszállítani, a szakemberek mindenben segítenek Önnek. A cég már sok éve nyújt megbízható tehertaxi szolgáltatást Magyarország minden pontján. Sőt, a határon túlra is kimennek, ha a megrendelőnek erre van igénye! Nem kell visszariadni a tehertaxi szolgáltatástól, mert ennél a vállalkozásnál biztosan nem kérnek érte horribilis összeget. Megfizethető, korrekt árakkal dolgoznak.