Amint elkezdtünk a környezettudatos, zero waste életmódra átállni, mindenféle vegyszert és műanyag flakont igyekszünk száműzni az otthonunkból. Egy idő után a tisztítószereket is magunk keverjük, amihez nem hiányozhat a szórófejes üveg sem. Ezzel megszűnik az addigi káosz, amit a rengeteg műanyag flakon okozott és rendezettség lesz a konyhában, fürdőszobában egyaránt.

A szórófejes üveg segítségével a saját készítésű tisztítószereket használhatjuk, amelyek mindig vegyszermentesek, tehát mérgező anyagok nélkül takaríthatjuk tisztára az otthonunkat. A fenntarthato-otthonom.hu webáruház kínálatából egyszerűen és gyorsan megrendelhetjük az üveget, ami leegyszerűsíti a mindennapi takarítást, mosogatást stb.

A barna szórófejes üveg a legjobb választás a folyékony állagú tisztálkodószerek használatához is. A rendezett fürdőszoba megteremtéséhez nagyban hozzájárul ez a termék. Ezekkel az üvegekkel minden egységes lesz, nagyon jól néznek ki a fürdőszobában. Több célra is használható a szórófejes üveg.