szalonnasütő
Modern szalonnasütő

A kertes házban élők pontosan tudják, hogy hétvégén nincs is kellemesebb és jobban eső dolog, mint a grillezés és szalonnasütés. Mind a kettő megoldható a szalonnasütő segítségével, amelyik egy roppant sokoldalú és modern eszköz. Ez a termék már nem is igazán hasonlít a régi, nem épp egyszerűen kezelhető tartozékokra.

Hogy miként is néz ki egy korszerű és profi szalonnasütő? A produktumot közelebbről szemügyre lehet venni a Benkel internetes boltban. Itt még egy hosszabb leírás is elolvasható, ami remekül bemutatja ezt a sütőt. A szalonnasütő a használatát illetően, igazából nem sokban más, mint a téglából kirakott, megszokott grillező, sütő.

Az egyetlen eltérés talán a kialakításban mutatkozik meg. Ennél a sütőteret akár 80 cm magasságba is lehet emelni, illetve ez körbeülve asztalként használható. Nagy előnye, hogy akár 8 személy egyidejűleg is alkalmazhatja úgy, hogy egymást nem zavarják az emberek a sütögetésben.

A szalonnasütő pont ezért nem hiányozhat egy olyan ház kertjéből, udvarából, ahol a barátok, ismerősök és családtagok heti rendszerességgel összegyűlnek. Emellett ez vendéglátóipari egységekbe is jó eszköz lehet. A terméket sokan csak party grill néven ismerik, ami szintén egy helytálló név.

A megannyi pozitívumának köszönhetően, nemcsak egy esztétikus kelléke a kerti sütésnek, hanem kényelmes és időt is spórol a házigazdáknak. A Benkel shop nem csupán a sütők és grillezők forgalmazásával foglalkozik, hanem a rusztikus kandallók árusításával is.

Ezeket a fűtőberendezéseket két nagy csoportra lehet osztani már ami a frontrész stílusát illeti: modern és rusztikus kandallók. Az előbbi a letisztult, minimalista stílusjegyeket hordozza magán, míg az utóbbi a mívesebb vonalvezetéssel tűnik ki. A rusztikusabb modellek minden kétséget kizárólag beválnak azoknak, akik a hagyományos irányzatot kedvelik.

Ezek a kellékek remekül illenek például egy antik miliőbe, ahol a hangsúly a klasszikus elemeken van. A Benkel biztosította rusztikus kandallók tűztere szürke vas öntvényből készül. Ezáltal a rusztikus kandallók a hősokkal szemben jobban ellenállnak, mint a lemezből készült változatok.