Gyakran előfordul, hogy elveszítjük a kulcscsomót és ilyenkor minden zárat, lakatot le kell cserélnünk. Utóbbit kivéve, ha számzáras lakatot használunk, aminek legnagyobb előnye az, hogy soha nem lehet elhagyni a kulcsát, hacsak nem felejtjük el a kódot. Ha kíváncsi arra, hogy most milyen árakon mozognak a számzáras lakatok, akkor egyszerűen kattintson a zardepo.hu linkre! Azonban előre kijelenthető, hogy ezek a zárszerkezetek megfizethető áron kerülhetnek a tulajdonunkba. Azért jelentenek kitűnő befektetést a számzáras lakatok, mert ezek kulcs helyett egy tetszőlegesen beállítható számkombináció megadásával nyithatóak.

Létezik kisebb és nagyobb méretű ezekből, előbbieket bőröndök, táskák, dobozok lezárására, utóbbiakat pedig nagyobb szekrények, szerszámos ládák, kapcsolódobozok védelmére szokták leginkább használni. Természetesen, a piacon megtalálhatóak azok a számzáras lakattípusok is, amelyek komolyabb értékvédelemre is alkalmazhatóak.

A zardepo.hu webáruház termékpalettáján szereplő ABUS 180IB típusú számzáras lakatok ideálisak kapuk, biztonsági ajtók, szekrények, teherautók, pincék, különféle tárolók védelmére is. Érthető módon, ezek a számzáras lakatok már valamennyivel több pénzbe kerülnek, mint a kisebb változatok. Például az ABUS Nautilius 180IB/50 HB63 számzáras, vízálló, hosszú kengyelű lakat kovácsolt sárgarézből készült, a kengyel 100%-ban rozsdamentes nemesacél, de a belső alkatrészek is ugyanebből az anyagból vannak.

Kétoldali golyós reteszelés jellemzi, illetve egyénileg módosítható 4 jegyű kód. Közepes biztonsági szinttel rendelkezik, használata extrém időjárási körülmények esetén ajánlott. De a webshop gazdag kínálatában számtalan egyéb számzáras lakat is felfedezhető, így mindenki megtalálja a felhozatalban az igényeinek megfelelő modellt. Minden termék mellett szerepel az ára is, valamint részletes leírás. Az oldalon lévő termékszűrő használatával válogathatunk kialakítás, méret, biztonsági szint, kengyelátmérő és ár alapján. A legtöbb terméket azonnal kiszállítják.