Létezik olyan rovarriasztó hangfrekvencia, amely mind a rovarokat, mind a kisebb rágcsálókat is távol tudja tartani.

Itt a nyár, ami azt jelenti, hogy megjelentek a különböző apró méretű, kellemetlenséget okozó rovarok is. Idesorolhatjuk a bolhákat, a hangyákat, a különféle parazitákat, a bogarakat és a szúnyogokat. Létezik olyan rovarriasztó hangfrekvencia, amely mind a rovarokat, mind a kisebb rágcsálókat is távol tudja tartani. Főleg a vérszívók távoltartása lehet nehézkes abban az esetben, hogyha kisgyermek is van a családban.

Manapság igen óvatosnak kell lenni, hogyha a szúnyogokról van szó, hiszen az évek során sokat mutálódtak és olyan betegségeket terjesztenek, amelyek komoly kellemetlenséget okozhatnak. A kutatók minden évben fedeznek fel olyan új fajokat, amelyek hazánkban még nem voltak megtalálhatóak. A külföldről érkező szúnyogok sajnos olyan betegségeket hozhatnak be hazánkba, amelyek más országból erednek.

Ha olyan országba készül külföldre menni, ahol az itthoni ember szervezetére veszélyes vírusok és baktériumok lehetnek, akkor kötelező a védőoltás beadatása. A szagtalan szúnyogriasztó szerencsére segít az otthonától távol tartani a veszélyes rovarokat, amelyeknek csípése égő, viszkető érzéssel járhat. A traffipaxbolt.hu webáruházban megtalálható berendezés a rágcsálókat is elűzi. A szúnyogok által okozott csípések közepe kifehéredik, míg a körülötte lévő bőrfelület kipirosodik.

Több napig is érezhet viszketést, amelyet jobb inkább elkerülni. Ha netán megcsípné egy szúnyog, akkor érdemes olyan rázókeveréket rátenni a csípésre, amely enyhíti a viszketést. Amennyiben több nap után sem múlik el a gyulladás, akkor keresse fel az orvosát! A szagtalan szúnyogriasztó eszköz rendkívül nagy körben kifejti a hatását. Akár 50-80 négyzetméteren is képes elpusztítani a különböző rovarokat és rágcsálókat. Az eszközt akár még a teraszra is felszerelheti, hiszen nem fogyaszt sokat. Csupán 1W energiát használ el a működése során. Legyen óvatos a rovarokkal, mivel minden évben mutálódnak, ezért más-más betegségeket okozhatnak a csípésükkel! A szagtalan szúnyogirtó irodába és kórházba is alkalmas.