Stílustanácsadás

Időnként minden nő tanácstalanul álldogál a szekrénye előtt. Azonban, ha ez a jelenség rendszeressé válik, akkor itt van a stílustanácsadás igénylésének az ideje! Keszler Ágnes nem véletlenül indította útjára ezt a szolgáltatását.

 

Egyre több nő szeretné kikérni a tanácsait arra vonatkozólag, hogy mit lenne érdemes viselnie. A foglalkozás az alkat megtekintésével kezdődik. Kiderül, hogy a méretek alapján a hölgy melyik csoportba tartozik.

Így már mindjárt könnyebb lesz kiválasztani a neki remekül álló ruhákat a stílustanácsadás idején. A weboldal információi szerint, a szakértő azt is meg fogja mondani, hogy a szabásvonalak közül melyikeket éri meg előnyben részesíteni.

 

Ezt követően ki fog derülni, hogy az életmód alapján melyik öltözködési stílust lenne érdemes követni. Ennek az eldöntése nem mindig olyan egyszerű, de Keszler Ágnes hatékony segítséget nyújt a stílustanácsadás során. A hölgyek a viselni kívánt színekre vonatkozóan is kikérhetik a véleményét. Igényelhetnek időpontot a sminktanácsadásra is, ha éppen ahhoz van kedvük.