A kényelmes és precíz munkavégzés manapság már mindenkinek adott. Nem kell ehhez profi szakembernek lennie, aki napi szinten használ különféle szerszámgépeket, mert alkalmi barkácsolóként is előveheti a nagyobb teljesítménnyel rendelkező Makita sarokcsiszoló készüléket és sikerrel bevetheti. Vágni szeretne valamilyen fémet vagy fadarabokat szabna le adott méretre? Fejtől függően, akár műanyagot és csempét is darabolhat, minden további kihívás nélkül. Ami meghatározó, az általában a szabados használat.

A hagyományos vezetékes típusokkal szemben, egyre jobban hódítanak az akkumulátorral működő Makita sarokcsiszoló kivitelek. A 18 V feszültség leadására képes berendezések többnyire 125 mm tárcsaátmérővel rendelkeznek. A BL szénkefementes motor hosszú élettartammal rendelkezik.

Van itt még ADT elektronikus sebességszabályozás, valamint AFT nyomaték ellenőrzés. Mindezek feladata, hogy a Makita sarokcsiszoló teljes biztonsággal legyen használható, az esetleges balesetek megelőzése érdekében. Mindezek ismeretében pedig nem marad más hátra, mint a rendelés, amit megtehet a szerszamoazis.com oldalon.