Hintőpor

Vannak olyan kozmetikai szerek, amelyeket már nagyszüleink is használtak és még mi is előszeretettel alkalmazzuk ezeket. Az egyik ilyen a hintőpor, amely már generációk óta jön segítségére kicsinek és nagynak. A babák érzékeny bőrének ápolására, a pelenkakiütések ellen sok anyuka most is a púderre esküszik.

 

A legtöbbször nem túl bonyolult összetételű, kíméletes szer népszerűsége abban rejlik, hogy a bőrnyugtató hatása mellett, nem vált ki allergiás reakciót.

Ha szeretne a legnépszerűbb hintőpor márkákból választani, akkor keressen rá az akciosillat.hu webáruházra, ahol megtalálhatja a kiváló Nivea, Felce Azzurra, Penaten és Johnson’s termékeket! Természetesen ez a fajta kozmetikum nemcsak a kisbabáknak nagyon hasznos, hiszen a szépségápolás számos területén alkalmazzák, úgy mint a sminkelés és a hajápolás.

 

Tudta, hogy a hintőpor száraz samponként is alkalmazható? Ha épp nincs kéznél otthon úgymond gyári száraz sampon, a púderrel lehet 1-2 napot nyerni a következő hajmosásig. Látogasson el Ön is a webáruházba, mert itt verhetetlen árak várják!