hajspray
Hajspray

Biztosan Ön is járt már úgy, hogy a frissen elkészített frizuráját az első pár percben felborzolta a szél, amint kilépett az otthonából. Minő bosszúság! Ami elkerülhető egy szuper színvonalú hajspray használatával, ami nem engedi, hogy a külső körülmények negatív nyomot hagyjanak a gondosan elkészített hajviseleten.

Erős tartást biztosít, de mégsem nehezíti el a hajat a Brelil Unike Strong hajspray, amit a brelilshop.hu webáruház kínál eladásra. Mindenféle hajviselet elkészítéséhez alkalmas. 20-30 cm távolságból kell a hajra permetezni, de ahhoz, hogy még nagyobb hatást érjünk el, még a hajtöveket is tanácsos befújni vele.

Nagyon jó áron vehetjük meg ezt a kiváló terméket, ami hozzásegít ahhoz, hogy folyamatosan úgy álljon a hajunk, ahogyan azt a tükör előtt befésültük. 300 ml, tehát viszonylag sokáig elég ez a hajspray, de persze ez attól is függ, hogy mennyit használunk belőle naponta. A kiváló minőségű, professzionális fodrászcikkek egyik darabja az említett hajspray, amit bátran próbáljon ki Ön is!