Sittszállítás konténerekkel

Nagyvárosban a lakásfelújítás még nagyobb kihívást jelent, hiszen a törmelék tárolását és elszállítását is meg kell oldani ilyenkor. Számos cég kínálatában szerepel Budapest egész területén sittszállítás konténerekkel lehetőség. Azt azonban nagyon kevesen veszik figyelembe, hogy az adott vállalat számára mennyire fontos a környezettudatosság.

Ahhoz, hogy az építési törmelék szállítása gazdasági és környezetvédelmi szempontból is megfeleljen, jobb, hogyha a sittszállítás nem konténerenként történik, hanem egy nagyobb mennyiség összegyűjtése után kerül a kijelölt helyre. Ugyanakkor, a szállításkor figyelni kell arra, hogy a konténer legyen letakarva ponyvával, hogy kevesebb por és szemét szennyezze a várost.

A sittszallitas.kontenerrendeles.net oldalon lehetőség van többméretű és típusú konténer rendelésére. Ahhoz, hogy pénzt spóroljon meg, ami ugyanakkor környezettudatosabb megoldás is, jobb, ha külön konténert rendel a sitt, illetve a zöld, felbomló hulladék számára. Ebben az esetben a szállítás után már nem kell válogatni a hulladékot.