Rusztikus elszívó
Rusztikus elszívó

Faluhelyen még mindig nagy jelentősége van a hagyományok ápolásának és ez a lakások berendezésén is gyakran észrevehető. Gyakran megpróbálják összeegyeztetni a modern technológiát a hagyományos kinézettel.

Ennek eredményeképpen látott napvilágot a rusztikus elszívó is, ami tökéletes választás lehet, a hagyományos falusi konyhákban. Pára ugyanis itt is keletkezik és küzdeni kell ellen, különben a penészgomba idővel megjelenik a falakon.

Egy hagyományos falusi családi ház konyhájának stílusához azonban, semmiképpen nem illeszkedik a modern páraelszívó. A rusztikus elszívó viszont tökéletes összhangba hozható a vidéki konyhák hangulatával. Teljesítménye megegyezik bármilyen más hasonló készülékekével, csupán a kinézete tér el kissé ezektől.

Az energiafogyasztása és zajszintje alacsony, ezért megfelel minden vele szemben támasztott elvárásnak. A rusztikus elszívó a toflesz.hu webáruház virtuális polcain is helyet kapott, így aki karácsonyra ilyen eszközzel lepné meg a kedvesét, az most könnyen beszerezheti.