Rövid ujjú body

Egy ilyen termék a téli hideg napokon egy plusz réteg a kabát alá, a nyári melegben pedig könnyű nedvszívó és hűsítő kellék. Hétköznapi viseletnek számít a rövid ujjú póló gyermekeknek.

Minden tavaszi, nyári kollekciónak egyik fontos alapterméke. Rengeteg méretben, színben, valamint mintázattal kapható, így mindenki megtalálhatja a kedvére való darabot. Ezek a termékek minden megjelenéshez, illetve alkalomra megfelelnek. Számtalan stílusban beszerezhetőek, így az alapdarabok, az új motívumok és minták, sportos kapucnis és hagyományos pólóingek egyaránt megvásárolhatók. Viselésüket illetően nem függ egyetlen korosztálytól sem, hiszen bárki bátran felveheti valamelyik remek változatát. A rövid ujjú felső manapság már az általánosan használt termékek egyike.

Kiválasztásuknál mindenképp az alapanyag vastagságát kell szem előtt tartani, mivel nagy általánosságban igaz, hogy minél vastagabb, annál tartósabb. Az igazán kényelmes rövid ujjú viselet 100 % pamut. Fizikai munkához is megfelelőek, jól szellőznek, kellemes viseletet jelentenek.