Rock Machine

Vannak olyan kerékpármárkák, melyekben az emberek teljes mértékben megbíznak, hiszen tudják, a nívó és remek teljesítmény több év használat után is adott lesz. Ez egyöntetűen elmondható a Rock Machine brandről is, amelyiket 1994-ben alapítottak Európában.

Ezeknek a fajtáknak a nagyobb exportálása 1998-ban kezdődött meg, és alig két év alatt ezeknek a modelleknek temérdek változata nyert teret számos országban. Manapság már nem csak Európában, hanem más kontinensen is dominálnak. A cég nem tagadja, hogy a Rock Machine kerékpárjai azok számára készültek, akik nem félnek a veszélyes tereptől, a nagy sebességtől, és imádják a szabadságot. A Rock Machine ezen elv által egy igazi adrenalin bomba, ami megadja a tulajdonosnak a valódi száguldás és repesztés érzését.

A vállalkozás számára fontos a tehetség, az egyediség és a megbízhatóság is, melyek egyfajta mottót képeznek a vállalat számára. A Rock Machine több éve már professzionális versenyeket és kerékpárosokat is támogat. Ezen termékek a valóban bevállalós sportimádóknak készültek.