Robotporszívó teszt
Robotporszívó teszt

Mindenki azt szeretné, ha a lehető legrövidebb idő alatt befejezhetné a takarítást. A legtöbb ember számára a porszívózás jelenti az egyik legkellemetlenebb elfoglaltságot, hiszen hangosan működik, végig mellette kell lenni, és sokszor még így sem túl látványos az eredmény.

A Robotguru oldalán bemutatott robotporszívó teszt bizonyítja, hogy a siker kulcsa ebben a remek készülékben rejlik! A nagyon régi modellek még összevissza keringtek a lakásban, azonban az új típusúak profi navigációs rendszerrel vannak ellátva annak érdekében, hogy minden sarkot alaposan megtisztítsanak.

Nem akadnak el, ha szintkülönbség van a lakásban, valamint kiválóan tájékozódnak és a kábelekbe sem gabalyodnak. Ezek a tulajdonságok piacvezető szerephez juttatták az iRobot márkát, hiszen manapság már mindenki ezt a modellt keresi. Aki még nem ismeri a terméket, annak a robotporszívó teszt elolvasása megkönnyíti a dolgát, ugyanis részletes leírás történik a különböző tulajdonságokról, melyek ennyire felkapottá tették ezt a készüléket.

Ami még érdekesnek számít, az nem más, mint az iRobot Roomba 980 tájékozódása. A robotporszívó teszt során bemutatásra kerül az is, hogy vizuálisan tájékozódik, tehát a környezetben található navigációs pontok segítségével változtatja a helyét. Folyamatosan újítanak valamit a robotporszívón akár design, akár teljesítmény terén. A legmodernebb változatok például gyorsaság szempontjából is jobban teljesítenek, mint az elődök.

Aki megunta már, hogy négykézláb keféli a szőnyegen maradt hajszálakat vagy egyebeket, annak most érdemes átváltania erre az automatikus porszívózási módszerre. A gumikeféknek köszönhetően az iRobot hatékonyan takarít és fertőtlenít is úgy a szőnyeg, mint a padló felületén. Ami pedig a karbantartást illeti, a nagyobb térfogatú tartálynak köszönhetően nem kell túl gyakran szétszednie.

Ha megismerné részletesen a robotporszívó teszt minden észrevételét, akkor nézzen szét az oldalon, hiszen itt mindent megtalál, amire a döntéséhez szüksége van. Akár meg is rendelheti valamelyik modellt.