Különleges pálinka
Különleges pálinka

A családi ünnepeket, összejöveteleket mindenki igyekszik egyedivé, hangulatossá tenni. Mi lenne alkalmasabb hangulatfokozó, mint egy különleges pálinka, amivel megkínálhatjuk a vendégeinket, barátainkat, ha meglátogatnak karácsonykor?

Az ilyen italok emelik az ünnep fénypontját és izgalmassá teszik a családi összejöveteleket. Különleges pálinka már könnyen beszerezhető az interneten is, így nem kell keresgélni az italboltokban. A Pannonhalmi Pálinkárium webáruházában is számtalan ritkaság közül válogathatunk.

A legnépszerűbb kisüstik mellett, igazi ritkaságokat fedezhetünk fel, amelyekről gyakran még nem is hallottunk. Az egyik ilyen egyedi ital a Pannonhalmi Patika párlat, ami nem más mint fűszernövényekkel és gyógynövényekkel ízesített kisüsti alma pálinka.

A fűszerek gazdagabbá teszik a pálinka íz-világát és egyedi látványt is nyújtanak, hiszen az üvegben megtalálhatóak az ízesítéshez alkalmazott növények is. A Szivarpárlat is hasonló meglepetéseket tartogat a különleges pálinka kedvelőinek. Kóstolja meg Ön is ezeket a különleges pálinkákat!