Parkolás kedvező körülmények között
Parkolás kedvező körülmények között

Senkinek sem hiányzik a hosszú repülőút utáni várakozás a transzferre vagy a hazafuvarra. Ezt kiküszöbölendő, rengetegen választják a reptéri parkoló nyújtotta lehetőséget.

Ezáltal az utasok saját autóval érkezhetnek, majd az utazásuk végeztével ugyanúgy távozhatnak is a repülőtérről. Ezzel a kényelmes megoldással rendkívül sokan élnek, ezért nagyon fontos, hogy az összes reptéri parkoló rendszeresen karban legyen tartva, illetve, ha szükséges bővítésre is legyen lehetőség.

A Liszt Ferenc nemzetközi reptéren, az europaparkolo.hu weboldalon keresztül is lehet parkolóhelyet foglalni. Az online módszer mellett, természetesen telefonon keresztül is lebonyolítható a szolgáltatás igénylése. Akik meg szeretnék óvni gépkocsijukat a jég- és napkártól, választhatnak fedett helyet is maguknak, azonban ebben az esetben plusz költségekkel kell számolniuk.

Azok az utasok, akik korábban is használták már a reptéri parkolót, 10 százalék kedvezményre jogosultak. Ez az akció jelentős megtakarítást jelenthet azoknak, akik gyakran repülnek.