Már nagyon kicsi korban észrevehető, hogy a gyermekek szeretnek egymással szemben rivalizálni és olykor a képességeiket is igyekeznek megmérettetni. Ennek érdemes olyan kereteket adni, amin belül kiteljesedhetnek, de semmilyen esetben sem esik bántódásuk. Amikor a lurkók életkorában elérkezik a katonás szerepet játszó időszak, akkor a Nerf fegyverek ideális kiegészítőként szolgálnak.

Ezek a termékeke a Hasbro egyedi brandje, amelyek kifejezetten csak extra puha lövedékeket lőnek, ezzel elejét véve az esetleges sérüléseknek. A muníció lehet szivacs vagy nagyon lágy gumi. A Nerf fegyverek igazi kis katonai holmik, hiszen egyedi célzó rendszerrel vannak ellátva, ezáltal pontosabban és messzire lehet lőni.

Van olyan kivitel, amelyik több mint 20 méterre elrepíti a golyót. Bár azt hihetnénk, hogy főleg a fiúk előjoga a lövöldözés, de a Nerf fegyverek között megtalálhatóak a kifejezetten csajos változatok is. A jatekotthon.hu oldalon részletekbe menően megismerkedhetünk az eszközök képességeivel és amennyiben valamelyik elnyeri a tetszésünket, akkor azonnal leadhatjuk a rendelésünket.