Bútorozott irodák
Bútorozott irodák

A Regus Budapest különböző pontjain kínál felettébb színvonalas, teljesen berendezett és minden technológiai eszközzel felszerelt, bútorozott irodákat elegáns helyszíneken. A professzionális légkör kedvező hatással van a munkavégzésre, mivelhogy pozitívan befolyásolja a hatékonyságot. Az otthonról dolgozó vállalkozóknak, szabadúszóknak, valamint mobil munkavégzőknek azonban ideális lehet a Regus Businessworld szolgáltatása, melynek keretében – a szolgáltatás 4 szintje közül választva – összesen 3,000 helyszín, 900 város és 120 ország irodaközpontjaiban lehet igénybe venni az exkluzív és minden szükséges eszközzel felszerelt business lounge-okat, ahol minden adva van a hatékony üzleti megbeszélésekhez. Így a mobil munkavégzést kedvelőknek nem kell üzleti útjaik során hotelek zajos lobbijaiban vagy kávézókban tartani fontos megbeszéléseiket.

A négyféle szint közül (Kék, Arany, Platina és Platina Plusz) mindenki kiválasztja a számára leginkább megfelelő csomagot, mellyel szinte azonnali üzleti jelenlétet tud teremteni vállalkozásának. A Regus Businessworld kártya alapú rendszerének különféle fokozatai pedig további, rendkívül előnyös szolgáltatásokat tesznek lehetővé, többek között megkönnyítik a külföldre való terjeszkedést is, így már 3,000 helyszín, 950 város, 120 ország irodaházainak business lounge-ai és irodahelyiségei közül választhatunk szerte a világon.

Az eleganciát és profizmust közvetítő tárgyaló- és konferenciatermek – hasonlóképp a business lounge-okhoz – tökéletes helyszínei bármely meetingnek, legyen az fontos céges megbeszélés vagy fontos üzleti találkozó. Ha iroda kedvező áron, akkor Regus!