emeletes ágy
Emeletes ágy

Ha több hasonló korú gyermek él a háztartásban, az örökös civódás garantált a mindennapok során. Ki játsszon az éppen aktuális kedvenc játékkal? Melyik tévécsatornára essen a választás? Szerencsére az emeletes ágy kibékíti a civódó srácokat, ugyanis biztosan lesz olyan közülük, aki fent és olyan is, aki lent szeretne inkább aludni.

A fekvőhely egyébként remek teret ad a játékra is. A gyerkőcök fantáziájának hála, az ágy hol középkori erőddé, hol a tengeren hánykolódó hajóvá vagy égig érő toronnyá avanzsálódik az önfeledt játék során. Az emeletes ágy nagyszerűségéből nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is részesülhetnek, különösen akkor, ha a gyerekszoba nem túl nagy.

A kellemetlen helyhiány miatt, örökös probléma a lakberendezés, ám az emeletes ágy segítségével megoldódik a gond. A praktikus ágy ugyanis rengeteg helyet megspórol, ezért nemcsak a kicsik, de a nagyok kedvence is. Persze a vásárlást nem ajánlatos elgarasoskodni, mert csakis jó minőségű és megbízható termékbe érdemes beinvesztálni.