Alpaka fonal

Senki sem szereti, ha egy pulóver szúr vagy irritálja a bőrt. Ennek következtében a kézimunkázáshoz a finom alpaka fonal megvásárlására lesz szükség. A vásárlásra kitűnő helyet jelent a Fonalparadicsom, ahol rengetegféle különlegesség kapható.

 

A színek szempontjából igazán sokrétű a kínálat. Az egyszínűn kívül van még színátmenetes, illetve sokszínű változat. Ősszel különösen jó vételnek bizonyulhat a piros, az arany és a barna.

Az alpaka fonal 30 és 50 grammos típusban vásárolható meg. Teljesen változó, hogy mekkora a hossza. Mindegyiknél fel van tüntetve, hogy milyen méretű kötőtű való hozzá. Érdemes sietni a rendeléssel, mert néhány típusból már csak egy-egy darab van a kínálatban. Az ár egyáltalán nem mondható magasnak, tehát anyagi tekintetben nem fogja megbánni senki, hogy az alpaka fonal kipróbálása mellett döntött.

 

Jelen pillanatban egy gombolyag 1040 Forinttól kezdődően vásárolható meg. A kiszállítása sem kerül sokba, ezért egyáltalán nem jelent rossz döntést az internetről való vásárlás.