Győr mozi
Győr mozi

A munkában és tanulásban megfáradt szellemünket időnként ki kell szellőztetni, erre pedig a kultúra remek lehetőségeket biztosít. A kultúrának persze számtalan helyszíne lehet. Egy csomó program elérhető a Győr mozi termeiben és itt nemcsak filmekre gondolunk, de sokszor egyéb előadások is itt kerülnek megrendezésre.

Természetesen azért ne úgy képzeljük el, hogy klasszikus filmezés már nem is zajlik itt! Ugyanakkor, mivel ez egy remek, tágas terem, bármilyen más összejövetelnek is tökéletes helyszínéül tud szolgálni. Visszatérve a mozi funkcióhoz, amióta a mozgó filmet feltaláltak, azóta töretlen népszerűségnek örvend és ez földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül igaz.

Teljesen mindegy, hogy több milliós nagyvárosról van szó vagy éppen kisebb faluról, a mozi mindenütt népszerű lesz. Természetesen azért a filmek minősége, újdonságtartalma sem lényegtelen, de annyi biztos, hogy a Győr mozi ajánlata sok mindenki igényét kielégíti a városban. Nézzük meg az aktuálisan érvényes programot, hátha találunk nekünk való filmet!