Az asztali telefon is lehet elegáns és hasznos, sőt, olyan plusz szolgáltatásokat képes nyújtani, amelyek nagyban segítik a szakmai tevékenységeket. A Panasonic KX-DT543X új digitális rendszertelefon 3 soros LCD kijelzőjével, az asztali készülékek igen jeles képviselője.

Ilyen telefont érdemes beszerezni, mert nemcsak jól mutat az íróasztalon, hanem megkönnyíti a mindennapi kommunikációt is. Mivel vezetékes típusról van szó, jóval alacsonyabb áron juthat hozzá, mint a vezeték nélküli társához. Egyszerű kezelés és személyre szabhatóság jellemzi. Programozható gombokat kapott, a számok mellé pedig neveket lehet rendelni. A Panasonic KX-DT543X asztali telefont megrendelheti tőlünk, de további részletekkel, információkkal is szolgálhatunk, ha felkeresi az ügyfélszolgálatunkat.

Webáruházunk kínálatában vannak Panasonic KX-DT543X kiegészítők is, mint fejhallgatót mikrofonnal, esetleg telefonközpont egység. Forduljon hozzánk bizalommal, böngésszen és találja meg az ideális típust, a cége működésének igényeihez szabva!