Pamut szatén

A pamut a gyapotcserje érett termésének leszedése után keletkező, magjáról leválasztott finom szálak burkot képező rétege, ami lágy tapintásának és kiváló szigetelő képességének köszönhetően, egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vásárlók körében.

 

A szatén nem más, mint előkelő, alkalmi ruhák és egyéb árucikkek kifinomult szövésfajtája. Mindezt figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a pamut szatén fejedelmi összkomfortot biztosító, luxuskategóriás alapanyag. Ennek viselése vagy bármilyen bőrrel történő érintkezése megteremti a felejthetetlen, puha tapintás élményét.

 

A pamut szatén ágyneműk az elegancia és a királyi előkelőség anyagban kivitelezett megtestesítői, használatuk egyszerű, az érintés finom öröme pedig maradandó impulzust generál. Attraktív szabásuk valamint széles szín-, illetve mintaskálájuk garantálja, hogy stílustól függetlenül, bármelyik pompás otthon hálószobai ékévé válnak.

 

Pamut szatén ágyhuzatok között világszerte emberek milliói hajtják álomra a fejüket, abban a biztos tényben megnyugodva, hogy pihenésük teljes időszakát komfortérzet övezi.