Építőjáték

A csemeték nagyon szeretnek építkezni. Néhány formára vágott fakockával és egyéb alakzattal máris leköthető minden korosztály figyelme. Az építőjáték népszerűsége több évtizedes, hiszen már a szülők és nagyszülők idejében is kedvelt volt. Nem csoda, hogy a bevált szettek öröklődnek, ugyanis igényt tartanak a generációk arra, hogy a csemetéiknek szintén megmutassák, mi mindenre jó az építőjáték.

A webáruházunkban található szettek nagyon széles skálán mozognak. Megtalálható nálunk a klasszikus, fából készült építőkocka is, egyesek ráadásul tematikus formában. Mások műanyagból készülnek, idetartozik a híres LEGO is, amit folyamatosan lehet bővíteni és korlátlan szárnyalást biztosít a csöppség és a szülők fantáziájának egyaránt.

Bár sokan nem gondolnák, de az építőjáték kategóriájába tartozik a dominó is. A dominó felhasználható kígyózó sorok felállítására, amit ha megfelelő távolságban rendeztünk el, egy sima pöccintéssel a végén végig lehet dönteni az egész sort. Mindenképp érdemes elszórakozni ezekkel, mert az élmény garantáltan örök!