Natúr kozmetikumok
Natúr kozmetikumok

Gyakran tapasztal irritációt, kiütéseket, ha valamilyen új krémet, bőrápolót használ? Akkor érdemes áttérnie a natúr kozmetikumok használatára, hiszen ezek semmilyen mesterséges összetevőt nem tartalmaznak, amelyek köztudottan az átlagos készítmények alapját képezik, és egyre többször okoznak bőrproblémákat.

A natúr kozmetikumok kizárólag 100 százalékig természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak vegyi adalékanyagokat, sőt még hozzáadott illatokat sem, kizárólag az összetevők illatát hordozzák magukban.

Ha diagnosztizált bőrbetegséggel rendelkezik, mint az allergia, ekcéma és a pikkelysömör, akkor fokozottan ajánlott az ilyen termékek használata. Megtalálhatunk közöttük direkt ilyen betegségekben szenvedők számára kifejlesztett készítményeket, melyekkel csökkenthető a tünetek előfordulása is.

Hiszen az irritáció és a kiütések is kevésbé jelentkeznek, ha a bőr ápolt és hidratált, így esetükben kiemelten fontos a megfelelő bőrápolás. Látogasson el Ön is a goloka.hu natúr kozmetikumok webáruházába, és rendelje meg a bőrtípusának megfelelő krémeket, szappanokat, melyekből már mintát is kérhet mini termékek formájában!