A Boscht senkinek sem kell bemutatni. Egy olyan világszinten is ismert márkáról van szó, amelyik bármilyen termék tervezésébe és gyártásába fogott, mindig kiváló végeredményt mutatott fel. Igaz ez megannyi ipari porszívó esetében is. Ha valakinek szüksége van egy ilyen termékre, nem fog csalódni a Bosch GAS 12-25PL száraz/nedves porszívóban.

Ez az első modellje a cégnek, amelyik már szabadalmaztatott öntisztító technológiával rendelkezik. Mellette szól a kifogástalan, igen erős szívóerő is. Az ipari porszívó alacsony fenntartási költségekkel jár, és az előszűrő technológia a fő szűrő élettartamát háromszorosára növeli.

Említést érdemelnek a speciális, statikus elektromosságot levezető szerelvények, amik azonnal meggátolják a statikus feltöltődést. A hatékonyságot garantálja a beépített fúvófunkció, amivel a gyors és egyszerű szárítás mindig garantált. Az ipari porszívó korszerű jellegét igazolja az automata szűrőtisztítás megléte. Mit is jelent ez?

Nos, ha a tulajdonos kikapcsolja a masinát egy pár másodpercre, majd ismét bekapcsolja azt, az előszűrő a kikapcsolásnál a léglökések révén tisztul meg. Az ipari porszívó kialakításakor figyeltek a szakértők a tartósságra. Ezt bizonyítja a robusztus futómű, ami persze nem csupán a magas ellenálló-képességért felel, hanem a komfortos szállításhoz is.

Flex vágókorong fémhez: végre könnyebb a vágás

A Bosch a tökéletességre törekszik a különféle sarokcsiszoló vágótárcsák esetében is. Biztosan beválik a flex vágókorong fémhez, hiszen ez sokkal tovább bírja a strapát, mint más modellek. Ennek köszönhetően adott a folyamatos, nagyobb erőigénybevételű munkavégzés. Természetesen csakis az a flex vágókorong fémhez válik be, amelyik biztonságosan kezelhető.

A Boschnál ez az adottság roppant lényeges. Jól példázza ezt az a tény, hogy a vágótárcsák megfelelnek a nemzetközi előírásoknak. A vágó korongok nagy munkasebességűek és hosszú élettartamúak. Nem fog csalódást okozni a Best for Inox korong, ami kiváló élettartammal bír Inox anyagok vágása esetén. A flex vágókorong fémhez számtalan esetben bizonyítani tudja, hogy mennyire hatékony.