műanyag házikó
Műanyag házikó

Sokan rendelkeznek meglehetősen nagy kerttel, aminek a rendben tartásához számos eszközre van szükség. Ha van egy műanyag házikó, akkor a különböző szerszámokat, eszközöket nem kell állandóan ki- és becipelni a lakásból, garázsból, mivel mindig kéznél vannak. Fából vagy vasból készíttetni egy ilyen házikót meglehetősen drága mulatság, ráadásul nem is biztos, hogy úgy sikerül kivitelezni, ahogy azt az ember szeretné.

A curver-lifestyle.hu webáruházból megrendelhető műanyag házikó tökéletes minden kertbe, udvarra, mivel praktikus, esztétikus és időtálló. Az egyszerű homlokzatával, lapos tetejével, széles kétszárnyú ajtókkal és érdekes módon elhelyezett ablakokkal remek tároló lesz a kerti tartozékoknak vagy szerszámoknak, valamint a fűnyíróknak és létráknak is.

Ez a műanyag házikó ugyanakkor nem csupán az okos tervezésnek köszönhetően nagyon hasznos, hanem a roppant igényes kivitelezésnek is. Ez ugyanis magas minőségű DUOTECH műanyagból készül, az acél szerkezetű megerősítésnek köszönhetően, a tető 200 kg/m2-es hótömeget is elbír.