Királynő 2010
Szépségeknek is vannak hibáik
Folytatódik az előválogatás a Miss World és Miss Universe Hungary-n, így még nagyobb volt a feszültség.  A zsűri véleménye sokat számított a lányoknak. Legfontosabb észrevételek Náray Tamástól származtak, számára fontos a megjelenés, az arányos testfelépítés. Sarnyai Eszter, koreográfus szerint a lányok mozgásán, járásán jócskán van mit változtatni. Dávid Júlia, ügyvezető feladata figyelembe venni a nemzetközi elvárásokat, hogy a magyar szépségkirálynő külföldön is megállja a helyét. A zsűri feladata, hogy a neveletlen, amatőr lányokból kis hercegnőket faragjanak.
Miss World Hungary 2010
Az egykori Miss Earth Hungary, Polgár Krisztina is visszatért nosztalgiázni a lányok közé. Nagy Nóra, a 2004-es év Miss Hungary, észrevétele szerint az idén nagyon csinosak a jelöltek.
A legnehezebb feladata mégis Schiwert Takács Lászlónak, a verseny felelős szerkesztőjének volt, hiszen ő közölte a lányokkal, hogy kik azok, akik versenybe szállhatnak a koronáért. A következő nap a legszebb kiválasztott 100 lány már szóban is el kell kápráztassa a zsűrit.

A teljes videót megnézheti az RTL Klub oldalán

Miss Universe Hungary 2010

fotók: Kanyó Béla