Tiffany lámpa

Ahogyan az emberekkel szemben is sok elvárásunk van, úgy a lakásunkat ékesítő tárgyakból is szeretnénk minél többet kihozni.

Ez azt jelenti, hogy azokat választjuk ki, amelyek több feltételt teljesítenek, mint amilyen a Tiffany lámpa. Elsősorban funkciója miatt szeretnénk megvásárolni, viszont biztosan nem ezért nyeri el a tetszésünket már első látásra. A megjelenése teljes bizonyossággal megkülönbözteti minden más terméktől, mert a különleges Tiffany üveg teszi egyedivé és stílusossá. Ez persze azt is jelenti, hogy a fény szinte életre kel a bura alatt, ami meghatározza a Tiffany lámpa hangulatát, ugyanakkor az egész lakásban érződik a kiárasztott fény melegsége.

Kitűnő választás a mennyezeti lámpa is, de a függeszték vagy az asztali változata szintén elbűvölő. A végeredmény minden esetben művészeti értéket képvisel, mert a Tiffany lámpa közelében a fények csodát tesznek, ugyanis képesek arra, hogy megnyugtassák a bánatos szíveket, a színei pedig oldják a feszültséget. Mindezt egy átlagos típustól nem várhatjuk el, de a Tiffany lámpától igen.