Aereco légbevezető
Aereco légbevezető beszerelése az ablakhoz

Egyre többen döntenek úgy, hogy műanyag nyílászárókat szerelnek fel, az eredményesebb hőszigetelés érdekében. Azonban, így egyáltalán nem jár a levegő és penészfoltok jelennek meg a szobák falán.

 

Még jó, ha az Aereco légbevezető segítségével lehetséges a légcsere, hiszen így megoldódhat a fent megemlített gond. Persze felmerülhet a kérdés, hogy miért nem elég csupán kinyitni az ablakot a feladat teljesítése érdekében.

Nos, télen például nem lehet huzamosabb időre kitárni a nyílászárót, mert hatalmas lesz a fűtésszámla. Ezt azt jelenti, hogy az Aereco légbevezető lehet a megfelelő választás, ami jelenleg kétféle típusban vásárolható meg a muanyag-ablak-akcio.hu oldalon. A zárható változatot manuálisan is be lehet csukni, amikor megérkezik a hideg.

 

Fontos megemlíteni, hogy a külső felületre rácsot is lehet szerelni, hiszen így megelőzhető a rovarok bejutása. Az Aereco légbevezető többféle színben is megrendelhető a webáruházból, ahol több hasznos információ is van a működéssel kapcsolatosan.