Pihentető babzsák

Nagyon sok stílusos és egyedi formavilágú székkel pont az a baj, hogy nem elég kényelmes és a látvány a hátrányukra lesz. Nem így van ez a babzsákfotellel. A régebbi daraboktól sem kell megszabadulni, hiszen a megfelelő babzsákfotel töltőanyag olyan érzést kelt, mintha egy új kivitelezésbe huppant volna bele.

Sokszor anyagilag is gazdaságosabb megvásárolni a belső részt, mint az egészet kicserélni, főleg ha a külső huzattal semmi gond nincs.

Amennyiben nem szerzett még be egy ilyen ülőalkalmatosságot, akkor mindenképp vegye figyelembe a döntéskor, hogy könnyen levehető legyen a huzat, lehetőleg tépőzárral ellátva, mert így a későbbi feltöltés sokkal egyszerűbb lesz.

Az újrahasznosított polisztirol az egyik legkedveltebb babzsákfotel töltőanyag, mivel rendkívül kényelmes, az apró gyöngyöknek köszönhetően. Gyorsan felveszi a test alakját és persze az egyik legnagyobb előnye az, hogy környezetbarát. Huzamosabb ideig is jól bírja a terhelést, legyen szó bármilyen nagy tömegről, ezért nem lesz túl gyakran szükség a babzsákfotel töltőanyag pótlására vagy cseréjére.